OK,se moram kot prejšnji lastnik tud jaz oglasit: 1.:Rambo-naj ti služi kot je meni-še zmeraj me je odpeljal-pripeljal domov...brez kakeršnih koli okvar(tudi ko sem hodil po Italiji)hvalabogu...lahi so...saj vemo kako..
2.Obrazložil sem ti kaj je blo poštimano glede cvt-ja,končnikov,sedeža,itd,tudi glede indikatorja bencina,ki me je,pardon izrazu-jebal lep cajt-kar pa si ti pogruntal-zakaj se gre(padec pvc plovca v rezervar),vsaka ti čast,jaz se niti nisem niti spučšal v te podvige,ker je blo preveč plastike za snemat...
3.Dal sem ti zraven tud od @Krigla rezervni jermen,ki sem ga kupil en caj nazaj da ga bom mel"na lagerju"za bodoče čase...
Glede BMW znaka...kot je Civava rekel:Dokler sem imel to značko na mojem kitajcu je bilo vse ok , ko sem jo snel prevsem zaradi firbcev , ki so skoz spraševali od kdaj BMW dela to čudo je pa šlo vse v maloro tako , da kar gor pusti samo za firbce se izmisli eno mastno štorijo.
....ga mam še zmeraj(znakBMW) tudi na moji 20 let stari"Favoritki"...ki mi po 10-letih od kar jo mam in po 170000km služ še zmeraji kot prvi dan...če komu to kaj pove...
Se mal hecam...
Ajde,Rambo,naj ti služi kot je meni,jes sm pa komaj si svoje"pufe"pokril,če bom pa v prihodnje si kaj finančno"opomogel", bom pa sigurno še kakšen si Quad omislil....eh...sem že fehtal sodelawca naj mi njegowga da za en krog.....itak,enkrat na ATV-ju-za zmeraj na ATV-ju.....kaj češ

Ajde,mejte se

klapa...